Boken Plåstra.

Jag har bestämt mig för att ge ut en Plåstrabok under tvåtusen ockult tretton. Troligen gör jag det själv. Ett litet förlag är intresserat och jag är intresserad av dem, men om det inte blir något så gör jag ändå boken, på eget förlag. Upplagan kommer att bero på min budget. Förut har jag varit emot att ge ut boken själv, eftersom jag hade värsta kraven på hur det skulle bli. Typ hur ska jag få råd med en upplaga på tiotusen, hur ska boken bli distribuerad till samtliga Biltema och tänk om jag inte blir recenserad i Serienöhrden? Och så vidare. Men jag har kommit på att det nog är lika bra att börja litet, och se om jag säljer någon bok. I så fall kan jag ju till exempel trycka fler. Jag blir hur som helst jätteglad av det. Jag älskar såna projekt, där det kommer ut något i slutändan som man kan hålla i handen och fnissa åt.
Boken ska komma i slutet av april och jag ska sälja den på Sveriges internationella seriefestival, på kulturhuset i Stockholm.