En underbar dag.

En söndag, va. Jag och familjen åkte in till stan. På väg till bussen hade jag en hysteriskt stark känsla av att ha glömt något, vilket visade sig vara presentkorten på indiska som jag fått i födelsedagspresent som jag hade tänkt shoppa upp på stan.
Men det gjorde inget. Vi gick på Åhléns och köpte en måttsats istället. Sen gick vi och fikade på kulturkaféet. Banan och päron till C, kolasnitt till mig och morotstårta till N. Och kaffe. Gott för både kropp och själ.
Senaste månaderna har C slutat med samtliga ord utom är det, eller om hon har fått en kaka, ärdetärdetärdetärdet. Men idag överraskade hon och sa både majs, kaka och usch. Jag blev rörd.
Slutord: våren kommer.

Kommentarer

Anonym sa…
Den bästa viktig information är detta, att du måste försöka att göra mycket bra närmar sig för att hemlöshet kroppen och deras hjälpande hand. Jag är så inspirerad över att efter läsa denna nyttiga skrivit artiklar och dina åsikter också som är så attraktiv för göra något för dem som