Freedöm!

En himla skillnad i känsla att äga bara en bostad istället för två. Vi är frrria. Och städfrågan har också löst sig till båda parters nöje. Vi firade med vitt vin och begynnelsen på en äkta helg. Äkta helg är när helgen är ledig och inte innebär tråkigt fix som vindsröjning eller flyttstädning.
Idag ska vi skruva upp hyllor och jag ska åka och lämna in mina utrensade kläder till Kupan. Kläder ses på bild nedan, i det som varit känt som utklädnadsrummet. Jag har på mig mitt senaste försök till att köpa ett Plagg, det saknar dock fickor. Det luktade giftigt när det kom i posten, alltså som nån slags kemikalier. Jag tänkte då att traderasäljaren kanske var en vansinnig distansgiftmördare och tvättade plagget på för hög värme. När jag vann auktionen skrev hon att hon använde sin kompis traderakonto, alltså redan där spritt språngandes.