Hej bloggen!


Klockan är tjugo i två på natten. Nej, men sucka inte. Jag sövde C tidigare på kvällen, eller rättare sagt, hon sövde mig. Så jag fick mig ett par vederkvickande timmar snarkandes i kavaj, invirad i täcket i dubbelsängen. När jag steg upp vid halv elva, redo för min och Ns planerade ostbricka framför nån film, så var han trött. Efter några kex gick han och la sig och där satt jag. Så jag passade på att göra urvalet av serier till min bok.


Jag har haft lite svårt att bestämma mig för hur jag skulle göra med det. I veckan tecknade jag stripp nummer 599 och stripp nummer ett fyller inte mindre än tio år i år. För tio år sen tecknade jag om att vara arton och dricka folköl. Nu är jag ju inte alls arton längre och bara för det funderade jag på att göra Plåstra 2 på en gång, med en brutal start mitt i serien. Men när jag läste om alltihop från början skrattade jag och bestämde mig för att ända göra boken från början. Synpunkter tas dock gärna emot!

Godnatt.