Hej bloggen!


Klockan är tjugo i två på natten. Nej, men sucka inte. Jag sövde C tidigare på kvällen, eller rättare sagt, hon sövde mig. Så jag fick mig ett par vederkvickande timmar snarkandes i kavaj, invirad i täcket i dubbelsängen. När jag steg upp vid halv elva, redo för min och Ns planerade ostbricka framför nån film, så var han trött. Efter några kex gick han och la sig och där satt jag. Så jag passade på att göra urvalet av serier till min bok.


Jag har haft lite svårt att bestämma mig för hur jag skulle göra med det. I veckan tecknade jag stripp nummer 599 och stripp nummer ett fyller inte mindre än tio år i år. För tio år sen tecknade jag om att vara arton och dricka folköl. Nu är jag ju inte alls arton längre och bara för det funderade jag på att göra Plåstra 2 på en gång, med en brutal start mitt i serien. Men när jag läste om alltihop från början skrattade jag och bestämde mig för att ända göra boken från början. Synpunkter tas dock gärna emot!

Godnatt.
Kommentarer

Henrik Fakir sa…
God morgon! Jag tycker nog att du kan börja från början. Det är kul i sig att man får följa en series utveckling, både teckningsmässigt och karaktärsmässigt. Men det bästa är att man får chansen att läsa allt.
Men jag förstår frestelsen att börja med senare material, för att det känns mer nära i tiden eller känslomässigt.
Men jag kommer att köpa i vilket fall som helst.

Kram Henrik
Malin sa…
Tack för kommentaren! Jag är jättesugen på Plåstra 2 av känslomässiga anledningar. Man skulle kunna sätta alla 600 serierna i samma bok, men då blir den jätte- jättetjock. Men gud vad jag velar. Nåja. De första serierna måste få komma ut på ett eller annat sätt, men säkert kommer jag att ändra mig ett par varv igen.
Kram!!
Sara Hell sa…
kaxigt att börja med nummer 2 :D men jag vill ha ALLT, HIT MED EN ASTJOCK PLÅSTRATACK! :D