Oförklarlig självömkan och drömmar om kaffe.

N var borta till ett, han for och köpte byggmaterial till arbetsbänkar efter bandyn. Jag och C åt lunch, fiskbullar med potatis och majs. Succé. Sen badade vi, på grund av att jag behövde duscha och att C hade smort in håret med fiskbullar.

När N kom hem åt han nån macka, sen kände jag ett enormt behov av kaffe. N höll C sysselsatt tio minuter på min begäran så åt jag kunde läsa klart ett par meningar i mobilen som jag hade längtat efter. Sen gick vi ut allihopa på en alldeles för kall promenad. Men hertsön är vackert, vi såg pulkabackar, kolonilotter och får.

Sen tappade jag känseln i tårna, C började gnälla enformigt och vi gick hem. Nu är jag trött och vill lägga mig på sängen och somna. Men det går inte, vi ska storhandla, skruva fast fästen till gardinstänger och jag ska hinna hålla på med boken. Vi har skaffat netflix och inatt var jag uppe till två och såg Morgan Spurlock-dokumentärer. Idiot.