Boknytt.

Boken Plåstra är skickad till tryck. Jag har trappat ur den kreativa delen av arbetet genom att skapa en expressionistisk teckning.

Att sätta ihop bok har varit kul, lite som att vara full hela tiden, eller som att vara fastspänd längst fram på en berg- och dalbana fast man inte vill.

En rolig grej jag gjorde var att ungefär sist av allt bocka av posten "kolla budget" på att-göra-listan. När jag bröt mig in på mitt plusgirokonto härom kvällen efter att ha hittat inloggningsdosan i en flyttkartong fick jag mig ett gott fniss då det visade sig att jag med hjälp av gissningar, seanser och illa utförd matematik hade beräknat en ungefär dubbelt så stor budget som faktiskt fanns. Oh well! Ha ha ha ha ha ha, säger jag bara. Det som händer är ingenting. Allt ordnar sig. Fortsätt fram, ordning och reda, ena foten framför den andra, inget att se här. (Att höfta med ekonomin för mig är förstås lika adrenalinframkallande som att hoppa fallskärm. OAAAAH, säger jag bara.)

(Jag känner mig redan hemma i förlagsbranschen.)