Har hittat systemkameran.

Firar med en SNYGG BILD I BLOGGEN!!1 (Gråter av lycka.)

Idag åt vi mackor med hummus och grönsaker. Nam. Vi äter ju vegetariskt fem dagar i veckan, men när jag kollar igenom olika sociala forum är det pinligt nog bilderna på köttmat som jag oftast har valt att visa. Det är ju dumt. Det vegetariska är ju lika gott, men brukar inte bli lika ärtigt på bild. Jag ska försöka ändra på det och kanske sprida lite tips om god mat utan kött samtidigt, genom att börja visa bilder av våra middagar igen. Fotoljuset räcker ju till middan nu.

I övrigt. N fyllde år igår och vi firade genom en lins av Cs feberdimmor. Hon hade hög feber lördag och söndag, men idag var hon feberfri tills på kvällen. Vi har ju liksom inte ens sett fyrtio graders feber förut, jag och N, så vi var helt *gör min*, men lyckligtvis är Ns mamma sjuksköterska och mycket erfaren med barn och hon var lugn.

Jahapp. Jomen okej, så att. Hörs då.