I lördags

hade jag och N med mina föräldrars hjälp en exklusiv lyxdag. De var barnvakter medan vi åt ute och gick på bio. C sov över hos dem.
Jag ville ha bord på en populär restaurang och fastän jag ringde och bokade redan på onsdagen så var enda alternativet klockan 16.30 eller 22.00. Jag valde det tidiga bordet. När vi hade käkat klart på lördan var klockan 19.00 och det uppstod en två timmars paus inna biofilmen började. Men det var nästan det som var det värdaste. Tänk att kunna sitta och smutta på en whisky och prata med sin favoritperson ostört en långt stund. Inte illa. Det är nåt speciellt med att vara ute tillsammans, det är liksom inte lika närande att den ena är hemma med barnet medan den andra blir indragen i shotrace av sina omoraliska vänner.
Vi såg Hon gör mig galen (The silver lining playbook) och jag tyckte den vara bra, N tyckte den var helt okej. Sen missade vi precis bussen hem. Vi fick gå tillbaka till whiskyhaket och dricka en öl medan vi väntade en timme på bussen, som kom tio över tolv. Då hade jag helt klart levt ut hela mitt behov av Utekväll.

Och sen då? Sen hade vi söndagsfrukost och läste tidningen och drack kaffe, hur länge vi ville! ♥ ♥ love sol regnbåg
Sen åkte vi förstås till stan och fick äntligen träffa vår såkallade smula.