Aktuellt.

Nu för tiden väljer jag ofta mellan att skriva nånting eller göra nånting och oftast blir det "göra nånting". Alltså har det inte blivit så många blogginlägg senaste tiden. För ögonlocket idkar jag vård av barn igen, C är förkyld och på förskolans uppmaning håller jag paranoid koll efter vattkoppor. Och så håller jag på att fixa grejer. Till exempel att ordna ett vettigt sätt för folk att beställa Plåstraboken via nätet, planera saker jag behöver till mässan nästa vecka och göra min bokföring.

På seriefestivalen kommer jag för övrigt att vara där och sälja från öppning till klockan 15.00 lördag och söndag. Jag har ingen avbytare vid bordet, är småbarnsförälder och mäktar inte med hur mycket som helst. (Mässan är öppen till 18.00.) Mer om det senare. Nu är det Biss och Kajs!

Kommentarer

Ser fram emot att beställa boken, även om du kommer fram till att det bästa är att DHL sköter all distribution på det sätt de själva väljer vilket mycket troligt skulle kunna vara DET DÅLIGASTE sättet. Men hade ändå vart värt det ;)
Malin sa…
Att du skulle beställa trots DHL! Tror inte att jag kan höra finare ord. :´) Kram på dig, du är verkligen en positiv virvelvind i cyberspace!