Jaha du.

Om jag har förstått saken rätt och inget speciellt ramlar in så är jag ledig ikväll. I måndags kväll blev jag färdig med färgläggningen av serierna och skickade in dem. Igår kväll liksom bara försvann. Jag kom hem och åt Ns goda mat, en portabellopasta med babyspenat och vitt vin, sen fixade jag en dum grej med DHL. (Vilka suckar det där fraktföretaget har orsakat.)
Jag satte mig i soffan lagom till att C var redo för välling. Så då reste jag mig ur soffan och gjorde välling. Sen la vi oss, jag och C. Jag menade ju att hon skulle sova, men hon var både pigg och busig och jag å min sida utvecklade ett gasorsakat magont och låg och kved medan C ryckte mig i håret. Så jag påkallade N, som fick ta över, medan jag gick och kved nån annanstans. Sen, du vet. Jag vinglade upp medan N höll på med någon slags teknikövning ute i vardagsrummet. Vi har sån himla otur med teknik just nu. Till exempel har vi gått igenom två inte så superbilliga trådlösa tangentbord till teven. Eller mediacentret eller vad fanken man ska kalla den där utrustningen för nu för tiden. Tangengborden bara slutar funka, tills man blir arg och slår sönder dem. Och vårt trådlösa bredband från 3 har gått sönder, alltså själva usb-stickan har gått sönder. Men SIM-kortet fungerar. Därför ska 3 skicka hem ett "emballage". Så att vi kan skicka den där stickan på reparation. Jag har aldrig hört nåt liknande. I detta slit och slängsamhälle. REPARATION.
Ja, du förstår ju.
Hur som helst höll N på att rota i gamla grejer och se om man inte kunde bygga ihop något fungerande av dem, en mekanisk butler som byter kanal på teven, till exempel.

Men du! Nog flummat. Jag fick ju lämna C på förskolan idag utan att hon grät. Kändes inte så lite häftigt. Hej hopp!