Och så ba


en liten lista.

1. Hur gammal är du? 
33 år.

2. Hur gammal känner du dig?
Kan som inte känna att något annat än min verkliga ålder stämmer in på mig. Just nu passar 33 jättebra. Om jag skulle gissa hur gammal jag vore med tanke på min livssituation så skulle jag gissa 33. Jag ser även ut att vara 33.

3. Vad har du gjort idag?
Kommit med nattåget till Luleå, lämnat C hos sin mormor, gått till jobbet och fått kaffe, haft lönesamtal och en jobblunch.

4. Vilken film såg du senast?
Ser sällan film. Tycker de är långa. Har inga tevekanaler heller, på grund av träd utanför tomten. Den jag såg senast måste ha varit den för ett par helger sen, när N slog på något med Zoey Deschanel på netflix. En film om en tjej som stöttade sin kille att bli musiker. Killen ville egentligen bara jobba med vintage frukostflingor.

5. Vem ringde du senast?
Igår då jag hade klappat ihop ståndet på seriemässan, då ringde jag N som satt på ett kafé med våra vänner, barn och väskor.