På temat serier.

Imorgon levereras Plåstraboken hem till mig och då får jag snällt vara hemma "mellan halv tre och fem" enligt DHL, oavsett vad det gör med mina negativa flextimmar. Ganska spännande är det ju.

Den här månaden gästar Plåstra i Göteborgsposten och det är jag jätteglad över förstås. Idag hjälpte Jenny B mig att få bildbevis på saken. Att serien inte var ful i tryck utlöste ett ras ner i ohälsan med hjälp av både varm choklad ur kontorets automat OCH ett inbrott i en fairtrademärkt chokladkaka som legat på mitt kontor i flera månader. Det var mitt firande, alltså. Jag ba släppte allt.

Kommentarer

Henrik Fakir sa…
Oj, GP, det har jag missat. En utomordentlig anledning att köpa den. Hur länge är kommer den att gå? Spännande med Plåstraboken. Väntar med spänning att lägga vantarna å den.

Kram Henrik
Å va kul! Ska bli spännande o se den sen :)
Så spännande!!! Värt att ta av flexen för skulle jag säga :)

ps. kan du inte ta tillbaka "gilla-knapp" på inläggen för mig som ibland bara är för lat för att kommentera men tillräckligt facebookskadad för att vilja trycka PÅ LIKE :D

//S
Malin sa…
Henrik F: det är april månad som gäller för plåstra i gp. Kram!
Cecilia: :)
Fröken H: Tack för peppen! Gillaknappen tycker jag ser så ledsam ut när det inte blir några gillningar på de allra flesta inlägg. Men jag vet ju att du bryr dig :)