Smygblogg.

Efter jobbet på skärtorsdan gick jag hem till mina föräldrar. C och min mamma låg och vilade i sovrummet, jag satte mig i en stol och somnade. Sen var jag sjuk fredag och lördag. På söndag mådde jag bra på ipren och då åkte vi till mina föräldrars stuga en sväng. Igår, måndag, besökte vi min syster och Cs kusiner.

Och så åkte vi till barnens hus och köpte leksaker och galonkläder till C. Det var så roligt så det var inte sant att gå där med henne. Svårt att beskriva hur en ett- och ett halvtåring verkligen upplever en leksaksaffär. Hon fick en bobbycar, hink, spade och vattenkanna i plåt, en boll och ballonger.

På kvällen tecknade jag serier och N deklarerade. Jag höll på att dö av fniss över en av mina gamla skisser som föreställde en tant som demonstrerade frigörande dans. Jag hade lyckats få fram vad jag menade i den teckningen alltså, osagt om det kommer vara lika roligt för andra.

Har hållit på spara upp mot att finblogga med snygga foton och allt, men när livet slår till får städning, bokföring och photoshop skjutas på framtiden. Det kan inte hjälpas.