Bokförsäljning via internet.

Jah!
Nu finns Plåstraboken att beställa på min hemsida svenskaserieforlaget.se.

Den kostar 129 kronor inklusive frakt och jag skickar med en faktura i bokpaketet.

Om du inte är nöjd med beställningen, till exempel inte skrattade tillräckligt många gånger under läsningen, hör av dig så fixar vi det. Jag kan till exempel komma hem till dig och köra en oerhört rolig stand up (har några skämt på lut om hur evolutionärt ohjälpsamt det är att bli dålig i magen när man blir nervös till exempel, ey, ey, ganska lockande va?). Om du inte är nöjd med min stand up får du kontakta polisen.

Så småningom kommer boken ut i internetbokhandlarna och de lägger på lite grann på priset. Men jag kommer att fortsätta sälja genom Svenska serieförlaget direkt också.

Om du inte har läst något av serien och vill testa så finns det rätt många strippar i Plåstrabloggen, kolla in den.