Bokförsäljning via internet.

Jah!
Nu finns Plåstraboken att beställa på min hemsida svenskaserieforlaget.se.

Den kostar 129 kronor inklusive frakt och jag skickar med en faktura i bokpaketet.

Om du inte är nöjd med beställningen, till exempel inte skrattade tillräckligt många gånger under läsningen, hör av dig så fixar vi det. Jag kan till exempel komma hem till dig och köra en oerhört rolig stand up (har några skämt på lut om hur evolutionärt ohjälpsamt det är att bli dålig i magen när man blir nervös till exempel, ey, ey, ganska lockande va?). Om du inte är nöjd med min stand up får du kontakta polisen.

Så småningom kommer boken ut i internetbokhandlarna och de lägger på lite grann på priset. Men jag kommer att fortsätta sälja genom Svenska serieförlaget direkt också.

Om du inte har läst något av serien och vill testa så finns det rätt många strippar i Plåstrabloggen, kolla in den.


Kommentarer

Chaffismorsa sa…
Jippi! Måste beställa! Och i smyg hoppas att jag inte skrattar (fast det VET jag ju att jag kommer att göra) så att du måste komma hit och underhålla mig.
Jag kan sticka ett par raggsockor till dig och berätta om hur bromssystemet på en lastbil fungerar i fall du får slut på skämt. Fast raggsockorna kan jag ju såklart sticka under tiden, det tänkte jag inte på!
En grej som jag kom på nu är att min gubbe nog liksom skäms lite över mig när jag ropar ut i affären, kiosken eller macken när jag hittar bra serietidningar som jag ju då såklart köper. Förut fanns det så många bra serietidningar som tex Larson och Pyton och de där gamla hederliga. Det finns fortfarande bra tidningar men de är svåra att få tag på, ingen affär här i byhåla har en enda av "mina" tidningar. En miljon olika tjejtidningar finns det, tidningar om båtar, husbilar, bandsågar, nagelsvamp och ekoxar men fanken inga serietidningar. Ledsamt.
För sakens skull vill jag tillägga att jag läser böcker också.
Men tillbaka till saken, gubben skakar alltid lite på huvudet och det syns på han att han liksom skäms lite. Fast det skiter ju jag i, jag köper ju mins tidningar ändå, utan att skämmas det minsta lilla fast jag närmar mig fyrtio. Och jag hoppas att jag aldrig tröttnar!
Nu ska jag svimma i säng hela dagen i stället för att kapa din blogg. Trött som en utter!
Malin sa…
Chaffismorsa, jag skulle verkligen gilla att få bromssystem förklarade för mig under en raggsockestickning, det låter jättemysigt! Finns det även en liten brasa någonstans i närheten? Mmm.
Jag saknar också Larson och Pyton. Bra humor växer man inte ifrån!
Chaffismorsa sa…
Vi fixar en brasa.. Grillad majskolv oxå, med smör på :)