Igår var jag noga

med att visa N matlådorna i kylskåpet som jag gjort i ordning. Falafel och bulgursallad från middagen, hans med tzatsiki som tillbehör och hennes med tacosalsa.
"Nu kommer du ihåg lådan imorgon" sa jag.
Fick sedermera ett hånfullt sms av N som upptäckt att jag hade glömt min.
Fick efter det ett ångerfyllt sms där det framgick att Ns matlåda var kvar på dagis. Vi gick och åt lunch tillsammans på ett ställe som serverade en till det yttre oansenlig stekt nudel. Sen pratade om vad vi ville ge C här i livet. Jag var lite inne på att inte tänka så mycket på eget och andras utseende, efter att just ha läst den här historien. N ville att vi inte ska tala illa om folk och kalla dem för mongon. Sen pratade vi om engagemang och etik och sånt och som vi båda vill att hon ska få med sig.
Det är alltså ingen idé att alls att vi ser på eurovision igen.
Det var varmt och soligt, så vi satte oss på en bänk i stadsparken och njöt en stund.
"Man måste nästan knäppa upp lite" sa jag.
"Ja, visa lite hud" skojade N.
Jag mumlade då något om att jag kunde bjuda på en bit av min mage som hänger ner under tröjan. Vilket är en lögn, jag kan inte alls bjuda på det. Magen hålls ju i stenhårt trim av crunches (bära ettåring på höften medan den gör sig till en slingrande orm i ens famn) och middagar kombinerad med såskladdövningar, pastaparering och skriktester.