Mitt i veckan.

Jag har varit hemma med sjuk C måndag och tisdag och idag fick N ta över. Jag hade räknat med en heldag på jobbet plus någon extra timme, för att komma ikapp, men hej hopp: det var ju halvdag idag! Snopenglad är kanske uttrycket för hur jag kände när detta uppdagades.

C har känt av sin förkylningsastma lite extra den här vändan, så N tog henne till läkaren som klämde och kände och skrev ut en bra hostmedicin. De var färdiga med besöket lagom till att jag slutade och vi träffades och åt lunch tillsammans.

När vi kom hem skrotade N runt på tomten och sparkade i diverse saker, sopade och rensade. Jag försökte lägga C för en sen lunchvila, men hon var det jag vill kalla "hyper", så efter en period av tokerier gick vi ut på gården och bidrog till den goda stämningen istället, genom att jag till exempel fick ett irritationsanfall och attackerade en cykel med min jacka.

(Den där jackan är nyinköpt på Monki, och jag gillar verkligen deras stil, men den är trots sitt parkasliknande yttre värdelös, och aldrig får man slippa frysa i det här landet osv hence jackattack.) Sen cyklade jag och köpte sopsäckar och en ny fru till N.

Nu sitter N och ser på hockey, C sover och jag själv har fixat med grejer som jag behövde göra med förlaget. (Vem behöver inte till exempel en stämpel med förlagets namn?)
På grund av vissa kuvertproblem (hundra vadderade påsar kom hem till mig i en storlek som min bok precis inte går ner i) ser paketet till den senaste beställaren ut som en femårings skrattretande verk, ihoptejpat av allehanda material som låg framme. Hoppas lite att genuint och personligt ska ses som en charmig tillgång.

Nu säger min mage att det är dags för en slajs av den där pizzan som N förberedde tidigare.