Nu blir det käk! Del 3

Sen kommer en dag då du har ätit en fruktansvärd mängd svamplasagne från din lunchlåda, som gör att du fortfarande är mätt när det är dags för middagen. Då kan du äta det här.

BÖNSALLAD
Varje gång jag äter bönor tänker jag, gud vad gott det är med bönor. Innan jag har ätit bönor tänker jag däremot alltid, bönor, blä. Detta är mysko. Bönor är faktiskt riktigt god mat som jag tycker gör sig bäst nerblandade i en sallad eller som bas i en gryta. Salsa med bönor och vinägrett är också otroligt gott. Det här åt vi i fredags. Vill du lägga till det lilla extra kan du ugnsrosta några mackor att äta till.


Ett tips jag vill ge den som vill äta vegetariskt är att inte vara rädd för kolhydraterna. Jag och N äter vad vi vill och det är befriande och vi mår bra och är inte feta. Vegetarisk mat är nyttig på så många sätt, genom att du minskar ner på rött kött till exempel, som inte är så bra i de mängder svenskar vanligen äter. Dessutom funkar hjärnan och kroppen bra, du blir pigg av kolhydrater. Så fram med mackorna bara.