Och så ba

ännu mer lista.

11. Vilken färg är dominerande i din garderob?
Vet inte. Har just nu på mig regnbågskjol, lila sjal och bröllopsväst. Får sammanfatta läget?

12. När vaknade du idag?
När larmet ringde, Hello Kittyklockan visade halv sju. Gick upp och gjorde mig i ordning innan jag väckte C. Det ledde nog till att vi kom i tid till dagis, alltså en liten stund innan frukosten börjar, hurra!

13. Vilken är din favorithögtid?
Jamen shit, jag vet inte? Jag är ganska ohögtidlig. Min man N kommer att pynta bostaden när grisar kan flyga och jag pyntar inte heller. Man fattar inte att de är på gång och sedan är de över en och man bara, å hejsan nu var det allhelgona igen och jag satte inget ljus på kyrkogården i år heller. Fast det är nog julen ändå, den är mysig.

14. Var i världen skulle du vilja befinna dig just nu?
På dagis med C.

15. Nämn en plats i världen som du besökt och aldrig vill återvända till.
Vad härligt att vara så där kategorisk; NEJ, jag säger NEJ till Gökböle.