Sen i januari

har vi varit utan reklamkanaler och slutsatsen är: saknaden är noll. Tydligen sänds det ingenting bra på reklamteve.

Varje gång någon på jobbet har pratat om något som de sett på en reklamkanal har jag upplevt att det är ganska skönt att ha sluppit det. Maria Montazami tokar sig, nåt som heter tonårsbossen är upprörande och skjortor dansar i en reklamfilm. Ja, sånt skulle jag säkert ha suttit och sett på om jag kunnat, men allt är ju sånt man absolut inte saknar om man inte får det.

Och jag tror att frånvaron av bruset från reklam har skonat min hjärna om kvällarna. Det är mer vilsamt efter arbetsdagen att se något underhållande man själv har valt än att se upprörande dumheter som är upphackade av mer upprörande dumheter, liksom. Jag tror det har fräschat upp mig mentalt. Så vi har bestämt oss för att strunta i ett nytt teveabonnemang och få underhållningen från tjänster som Netflix och HBO Nordic istället.