Sen i januari

har vi varit utan reklamkanaler och slutsatsen är: saknaden är noll. Tydligen sänds det ingenting bra på reklamteve.

Varje gång någon på jobbet har pratat om något som de sett på en reklamkanal har jag upplevt att det är ganska skönt att ha sluppit det. Maria Montazami tokar sig, nåt som heter tonårsbossen är upprörande och skjortor dansar i en reklamfilm. Ja, sånt skulle jag säkert ha suttit och sett på om jag kunnat, men allt är ju sånt man absolut inte saknar om man inte får det.

Och jag tror att frånvaron av bruset från reklam har skonat min hjärna om kvällarna. Det är mer vilsamt efter arbetsdagen att se något underhållande man själv har valt än att se upprörande dumheter som är upphackade av mer upprörande dumheter, liksom. Jag tror det har fräschat upp mig mentalt. Så vi har bestämt oss för att strunta i ett nytt teveabonnemang och få underhållningen från tjänster som Netflix och HBO Nordic istället.

Kommentarer

Frida sa…
Vi började med Netflix för en månad sedan och nu när våra kanaler gick ut (vi betalar från månad till månad) för några dagar sedan så bestämde vi oss för att inte betala för det nåt mer. Och ja, precis som du sa, så är det ingen saknad direkt, det funkar utmärkt med att ha sexan och fyran och Netflix, man saknar sannerligen inte reklamen ;)
Malin sa…
Vi har inte ens sexan eller fyran. Och lika skönt är det.
Frida sa…
Nä vi tittar inte så mycket, kanske en stund på kvällen innan man ska lägga G. Men, med tanke på att bra barnprogram finns på Youtube och på Netflix så lider han inte nån större nöd :)
Malin sa…
Ja, och Bolibompa som streamas från svtplay! Biss & kajs!