Det var väl det, det!

Vi steg upp rätt sent idag, typ halv tio. Jag gav C välling och sen höll vi på med frukosten ändå till halv tolv, du vet åt mackor, bökade och läste tidningen.
Vi åkte in till stan och åt lunch och sen köpte jag massor av färg, penslar och målarduk (konstnär tvåtusen "ockult" tretton!!!) och så gick vi till biblioteket. C lekte bland Pettson och Findus och dinosauriepussel och jag hittade en roman som jag lånade. (Agnes hjärta Edward hette den.)

Vi tog bussen hem, C fick fruktsallad till mellanmål. Bananer, russin och nektariner. En lite zenartad positiv effekt av att köpa ekologiskt är att man blir så glad när det finns nån frukt i affären som man inte ätit på länge. Säsongerna kommer tillbaka, alltså. Kravmärkta nektariner! Ja! Äntligen.

Jag och C åt middag själva, rester, eftersom N skulle ut på fest. Och sen åkte han iväg, jag la barnet i säng, läste en bok om döden (Erasing Death av Sam Parnia) och åt frukt med kolasås.