Självkärlek i seriestudion.

Hej. C sover. Jag har gjort klart mina serier. Mina två trogna instagramföljare vet att planen jag satte upp fredag morgon var att teckna fyra sidor, det vill säga fjorton serier från skiss till ugnsvarm limpa under de två tänkta arbetsdagarna. JAG. LYCKADES. Ska nu kasta mig in i en hämningslös gyttjebrottning av självskryt. För ett par år sen skrev jag på den här bloggen att det enda jag hunnit med under dagen var att teckna en enda stripp. Zeldas upphovskvinna, den legendariska Lina Neidestam skrev då en kommentar som löd typ men vadå, en serie är ju bra jobbat. Nu är det ju lite olika vilken stil man tecknar i, jag är ju till exempel ingen Lina Neidestam. Men jag ska ändå be att få berätta att under superfredagen 2013 skissade jag samtliga fjorton serier och färdigställde fyra. Och medan barnet har sovit idag har övriga blivit klara. Nu är de skickade. Det kanske är svårt att förstå för den som inte är insatt i serietecknarens slitsamma hantverk, men det här betyder att jag är en maskin, EN MASKIN. Jag ska visa alla serierna! Nej. Det gick inte. Internet gav upp. Jag fortsätter blogga via en app. Ja. Jag är alltså nöjd. Jag kan inte säga att jag skulle jobba så här hypereffektivt om jag kunde ge mer tid till serien, men bra att veta att det går.

Hälsningar
Snabbahanden, såsnabbatthoninte hinnerskrivaisär