Giftiga gröna tomater och Svenska serieförlagets bokrea!

Senaste dagarna har vi spenderat mycket tid i mina föräldrars stuga. Den är nära stan och en samlingspunkt för kärnfamiljen. Det är jättekul när kusinerna, C med flera alltså, leker med varann. Men jag börjar bli rädd att vi äter mor och far ur växthuset. Igår åt C ur naturens skafferi så att hon nästan inte orkade middag. Det mesta var bär, blåbär, smultron och jordgubbar. Jag smakade en grön tomat, vilket var ett misstag. Den var stark som en steroidpumpad paprika och lite giftig, tror jag. Överraskande? Konstigt?
Dödligt?
Ja. Jag trodde det.

Jag har också dragit igång en liten rea på Plåstraboken! Aktuellt pris 109 kronor inklusive frakt. Om du vill beställa ett ex kan du göra det på svenskaserieforlaget.se. Och så är jag så glad över att boken har köpts in av tio bibliotek i landet. Vill rita in hjärtan här när jag skriver det.