Om det ljuva sollivet och utebliven kris.

Anledningar att inte blogga i helgen har varit att jag har UPPLEVT LIVET plus varit ensam med lilla C medan N var bortrest. Nu är han hemma och ligger och nattar C och jag hoppas på en kväll av fördröjda ostchips. (Vad glad jag blev när min man kom hem, det hoppade som av en sprallig groda i hjärtetrakten.)

Nu ser jag på dokumentärserien Sex, döden och meningen med livet med Richard Dawkins som går på SvT och jag håller också på med boken Erasing death fortfarande. Det jag intresserar mig för för tillfället är hjärnan och medvetandet. Jag tänkte ta tjuren vid hornen och läsa in mig på döden, alltså, vad som är känt om hjärnan, medvetandet och upplevelsen av att dö. På riktigt alltså, enligt läkare och forskare, inte enligt tveksamma försäljare av insikts-cd-skivor på Internet. Jag varnade N för att jag inom kort skulle få en svår existentiell kris. Men den har jag inte fått av olika anledningar och jag känner hur allt det här leder upp mot ett massivt döds-coolt blogginlägg!!

*cliffhangermusik*

Eh. Hur som helst ska jag dela med mig av lite fakta.