På väg mot stugan.

Hej bloggen! Vi sitter i bilen på väg till Malå, där vi har köpt en sommarstuga. Den ligger lite utanför, på en plätt där N växte upp. Genom fönstret har vi sett kossor och tre älgar som blev REN, hö hö hö hö. Alltså det var en älgko med två kalvar som badade i en sjö. Katten jamar olyckligt, barnet skriker "vill baaaada" och N greppar ratten så att knogarna vitnar. Skojar.

Igår åkte vi runt och köpte begagnade möbler till stugan: soffa, soffbord, mattor och textilier, spegel och en klappstol i trä. Det är väl det man behöver, va? Sen var N hemma med C medan jag åkte in och fixade praktiskaprylar, som en vattendunk med kran, ett diskställ och en grytlapp. På bussen hem satte sig någon slags alkis bredvid mig och ville prata. Jag försökte vara trevlig, men såklart urartade det i att han ville ligga med mig och när jag inte ville det sa han att han hade en lista över bra människor och dåliga, och att jag var en av de dåliga. Sen steg han av vid samma hållplats som mig, för han tyckte att vi skulle gå ner i en gångtunnel och prata. Han gick längs vägen och vinkade när jag gick hem. Nu bor han troligen i vårt hus, så, tjuvar göre sig icke besvär!