Pappersbröllop.

Tjena! Igår var min och Ns bröllopsdag. Efter en dag av skoj med syrrans familj åkte vår lilla trio till dinern Susie Q. Det är en restaurang i 50-talsstil med bord i en bil och allt a la Pulp Fiction.

Vi fick såklart sitta vid finaste bordet. Vi beställde, sen gick jag på toa och när jag kom tillbaka stod maten på bordet. I och för sig gick jag inte och snortade kokain utan bytte en bajsblöja, men likheten med filmen var annars slående.

Jag har bara gott att säga om Susie Q efter besöket. Det var jättegott, kostade typ samma som att gå och äta lunch på nåt vansinnigt fik på Storgatan och personalen, det vill säga vår servitör, var trevlig och tyckte inte att det gjorde något att C drällde på bilen. De överraskade med gratis efterrätt till barnet och vi fick en box att ta hem rester i, vilket var bra, eftersom C åt totalt två pommfritt. Är jättenöjd med vårt firande av tvåårig bröllopsdag. Inte bara för att jag fick äta hamburgare i en bil, utan för att jag är kär i N också.