Plättar och menskopp.

Hej! Jag steker plättar och tänker på menskopp. Karin "konstgrepp" Jansson är ett geni som bor i Umeå. Under det här inlägget som är fantastiskt i sin litenhet finns det sjuhundra positiva kommentarer om menskopp. Så innan du läser det här vill jag att du ska veta att det är bara jag i hela världen som känner så här. Jag har förstås en menskopp, det är en grej av silikon som man använder istället för tampong och som håller förevigt, är bra för miljön och billig i längden. Jag hade också läst på flera bloggar att folk var helt sålda på sin menskopp (se hallelujastämningen under Karins inlägg). Jag vill bara säga att jag hatar min menskopp. Varför vill den mig inte väl? Den gör ont att sätta in, ont att ta ut och är under tiden aldrig helt inne, liksom. Den skaver, retar och hånar mig. Och så det här att en måste koka den tycker jag är lite jobbigt. Det har nog att göra med att fel grej blir på fel ställe. Alltså, att en kopp som har befunnit sig i ett skrev inte ska vara i grytan som jag kokar kaffevatten i. (Dricker förstår bara snabb.)

Avbryter det här nu med att påpeka igen att samtliga övriga vittnesmål pekar åt att menskopp är svaret på alla menstruerandes problem, så låt dig inte hindras.