Du där.

Du, som läser. Tycker du att livet är jobbigt? Eller tycker du att det bara är tjosan hoppsan och klackarna i taket dagarna i ända? Jag undrar. Till exempel om du städar undan efter middagen, tänker du då ÅÅÅÅH VAD SKÖNT!!! Aaaah, nu blev det rent.

Idag tänker jag bara att det här, var, tråkigt.

Hälsn
Behöver input

Kommentarer

Chaffismorsa sa…
Tog helg i morse efter ett tolvtimmars nattpass. Städade hela jävla huset. Tänkte sedan "Det där var skönt, nu blev det rent"
:)
JennyB sa…
När jag t ex gjort färdigt en stortvätt kan jag drabbas av ett slags halvt negativ lättnad, alltså: "fy f-n vad skönt att jag är klar, synd att det måste göras snart igen". Försöker då förbli positiv genom en version av mindfulness (hur trött är jag inte på det ordet), dvs borra in näsan i en ren tröja och bli glad av att den luktar gott.
Linda sa…
Livet _är_ jobbigt! Fast man orkar inte ha det jobbigt hela tiden. Och det är rätt skönt att känna att det är skönt när man är klar med något hushållsaktigt tråkjobb hemma.
Malin sa…
Chaffismorsa: Du är en perfekt människa! :D
JennyB: Men ha HA, precis så känner jag också! Ba, vad jobbigt det var. Helt onödigt att känna så efteråt, när det är klart. Ska verkligen försöka uppskatta renheten nästa gång.
Linda: Ja, vet du vad, att där så du något sant. Lyckligtvis brukar det ju gå upp och ner, och upp igen. Hushållsarbete är väl inget att klaga på egentligen. Jag har väl en disksvacka.