Min katt älskar rödlistad fisk.

Om jag vill ge något till min katt, som inte är tonfisk, men som kan fylla tomrummet efter denna välsmakande, utrotningshotade del av faunan, vad ska jag ge henne?
Katten har numera lite tungt att hoppa upp på byrån där hennes matskålar står, så mitt hjärta är ömt. Jag vill ge henne en bekväm ålderdom, fylld av smarrig mat och näringsämnen.

Jag har hittills testat att ge henne, öh, alltså, rå torsk. Jag tinar upp små kuber av torsken och det räcker i kylen i ett par dagar. Det tycker katten om. Men är det egentligen bra? Jag själv älskar ju sushi, i och för sig... Och så får hon Whiskas dentabits, som godisar. Vad ger du till din katt?

Kommentarer

JennyB sa…
Katt #1 är petig och gillar egentligen bara sitt torrfoder. Men hon accepterar smakbitar av makrill, räka och ugnskokt lax.
Katt #2 gillar nästan allt och snattar av obevakad mat. Men det hon älskar högst är kyckling. När jag lagar kycklingfile tar jag undan en osaltad bit till henne och skär upp i små smulor som hon slukar på en nanosekund.
Malin sa…
Vad kul att den där ena snattar mat! Ha ha. Kanske Daffy skulle bli på gott humör av lite kyckling.
Sara H sa…
Koka torsken och ha i kylen och ge, också poppis :)
Malin sa…
Ska testas! Tack Sara.