So long till stuglivet.

Efter att vår avresa idag fördröjdes sex timmar av en bortsprungen katt är vi väldigt glada att närma oss Luleå nu.

Vi ser fram emot:
Dusch
Diskmaskin
WiFi

Lärt i Malå:
Alla över femtio som man träffar inleder med att säga något hånfullt om Luleå. Sedan väntar de på respons och man ba öh...
Att diska vid bastubryggan, stående i sjön, är förvisso pittoreskt när det är strålande sol. Men när det regnade i ett par dagar övervägde jag mycket allvarligt att köpa papperstallrikar. (Där var du illa ute, Miljön!)
Jag tror att en kan utvecklas till en speciell slags avslappnad person genom att inte veta hur en ska lösa nästa toabesök.
Plus att en full porta potti är inget som nån borde behöva konfronteras med.
C har en ängels tålamod, N har en eftertänksam kvastfenings och jag har en liten hamster som har druckit för mycket koffeins tålamod. Det blev tydligt idag när släpvagnen stod packad och katten var borta. Och inte blev mitt humör bättre flera timmar senare av att jag varit bajsnödig ändå sen morgonkaffet och N redan "tagit hand om" portapottin (du vill inte veta vad det är).
Om man är lite sömnlös vid fyrasnåret och går ut och stirrar ut över sjön kan man upptäcka att det finns ett jädra bra 3G-nät vid den tiden så att man kan kolla på instagram.

Ja, det summerar nog Malå.