En uppdatering.

På jobbet jobbar jag mycket. Jag har börjat läsa en kurs också - om det jag jobbar med om dagarna, användbarhet och tillgänglighet på webben. Det är jättekul. Jag har inte hunnit studera något än, men jag är ändå på det klara med att det är jättekul.

Det är tydligen fredag. Jag och N har mer eller mindre ofrivilligt börjat med renlevnad, i meningen en överdrivet sund kost. Jag har nämligen upptäckt att detta får mig att må bra just nu. N också. Ikväll blir det örtte och att le milt mot varann.

Igår försökte jag se på en föreläsning på URplay med Ann Fernholm som skrivit boken Ett sötare blod som kom ut förra året. Jag blev intresserad tack vare undertiteln: "Om hälsoeffekterna av ett sekel med socker". Men jag tyckte att författaren riktade eldkastaren mot enbart naturligt förekommande sockerarter, som glukos i pasta. Jag är mera intresserad av hur vi påverkas av att äta så mycket vitt socker, som inte finns i naturen. För det naturliga sockret i frukt och mat är jag helt okej med. Klart står i alla fall att Ann Fernholm är positiv till LCHF.