Lösningar på din klimatångest.

Är du orolig över klimatförändringarna? Det är jag med. 

Jag har kommit på följande lösningar:

  • Hitta gemenskap. Jag menar, skaffa någon annan person som också bryr sig om klimatet. Så att du har någon att vända dig till och säga "såg du Aktuellt? Fy bubblan vad oseriöst" och att den då säger "Ja, jag såg det också, funderar på att skriva och klaga". Det kan vara en vän eller det som kallas nätverk. Lindring garanteras.
  • Gör något. Förändra något i ditt liv så att din klimatpåverkan minskar. Det ger en bra känsla. En effektiv grej är att ändra på maten. Men massor av bra tips finns i Naturskyddsföreningens gröna guide
  • Du kan också göra något... mer. Som till exempel försöka påverka politiken på ditt eget sätt. Jag har gjort en skätteckning och lämnat ett par medborgarförslag. Min syrra hittade på ett klistermärke med en påminnelse om att släcka lyset. Du kan också göra något. Eller använd ett ombud, som Green peace till exempel.
Lycka till!

"Låt dem få leva, de är ju så skööna!"
Här skulle det egentligen vara en bild på blommor, men jag hittade ingen sån.