På väg med buss.

Hej bloggen!
I helgen var N i vår stuga och byggde en skorsten bland annat. Jag vill skicka ett tackkort till de som hjälpte N, för jag är mycket imponerad av deras resultat. Tack, svågrar, svägerska och andra som högg i. Ni ska få ost. Och gratis uppehälle i en stuga med eldstad. Men i första hand, ost.

Jag själv hade det bra hemma med C. Visst, det blev ingen bloggtid, men jag upplevde familjemiddag hos mina föräldrar på lördagen och på söndagen hälsade syrran på, med yngsta dottern lilla F. C och F lekte som tokar. Jag drack kaffe för första gången på två veckor och det var underbart. Och så pratade jag och syrran, eller snarare jag mot syrran, om livets djupheter.

Nu är N hemma till och med onsdag, sen åker han utomlands med jobbet och blir borta fyra dagar. Så vi lär väl höras igen nästa vecka eller så, bloggen!

Ja, nu sitter jag på bussen på väg hem efter en dag på kurs. Det var inte mera spännande än så.