Respons efter första avsnittet.

Jag har börjat se House of cards på netflix. N är inte intresserad, eftersom han inte vill se "en serie om ett svin" och även vänder sig emot att de har "nån jädra metagrej" där huvudpersonen pratar direkt med tittaren. Men jag accepterar den här serien som den är, precis som jag gjorde med den där rymdfilmen med Tom Cruise. Dessutom gillar jag att det är högbudget. Alltså, att vi inte behöver vara beroende av en spännande historia för att få ut nåt av serien, utan om vi vill bara kan njuta av att se på folks kristallaskkoppar.

Kommentarer

Henrik Fakir sa…
Hej

Om N inte gillar House of Cards, så gillar han säkert Orange is the New Black som oxå är en orginalserie producerad av Netflix. Av alla mina vänner som sett den har de fastnat efter två-tre avsnitt och fått abstinens av att de måste vänta till nästa sommar med att se fortsättningen. Det samma gäller mig.

Själv har jag inte sett HoC, men med Kevin Spacey kan man väl inte gå fel?

Kramar Henrik
Malin sa…
Tjena! Ja, Orange har vi gluttat upp redan! Den gillade vi båda, trots mina invändningar om att huvudpersonen pratar lite för långsamt.

Nä, det är ju så att bara man ser Kevin så tänker man kvalitet. En bonus i sig. Kram!