En mamma på Hertsön ska ha hem nå Pippi-tröjor

Igår bestämde jag mig för att följa Ns exempel och knappa hem lite grejer till ungen från tradera. Av någon anledning har jag inte kommit på hittills att jag ska leta efter barnkläder när jag nätshoppar. Det är ju roligare att skriva in "monki fickor" i sökfältet och känna spänningen stiga. 

Det var ju hur som helst rena röran. RÖRAN. Som att fiska ur ett stort flödande stim, där byxor och velourset från Kaxs bara forsade förbi. Förutsatt att man hade miljontals pengar att slänga ner i sjön, alltså. Igår såldes 1000 000 000 0000 00 barnplagg på tradera, i timmen.

Den första vändan var jag dock en amatör. Jag trodde att jag tryggt kunde välja en auktion som andra lämnat ifred, där plagget inte kom från någon speciellt märke eller så. Men det gick inte att buda något rimligt på det, inte. Det aktiverade på något sätt de andra mammorna, de började tro att det jag ville ha var "the shit". Så efter en tupplur satt jag yrvaket och tittade på åtta mejl om att Emmis_pemmis81 köpt mina noppriga tröjor från Åhléns.

Den andra vändan däremot, då hade jag vässat tänderna. Och idag är det jag som fnissar lite skrämt över att jag har nio nya köp att betala. Heh he! Vid ett tillfälle lät jag ju mig hetsats till att ge 99 kronor för en tröja! Men snacka om skönt att få hem nio paket barnkläder, nästan en hel garderob, genom en kvälls tryckande på telefonen.