Vad jag tänkte när jag läste Dagens nyheter idag:

1. Martin Kellerman. Vad han är rolig! Han slutar ju aldrig att vara rolig! Ha ha ha ha ha!

2. Åsa Beckman skriver om hur små gester och uppmuntran män emellan stöttar och pushar, något som kvinnor inte avnjuter. "Att skratta lite högre åt varandras skämt." Ja! Tänkte på det i torsdags på jobbet. Vi hade möte och jag höll en presentation. När jag skämtade skrattade ingen. Men när en man i publiken kommenterade något i skämtsam ton skrattade alla högt. Sånt. Ingen skrattar åt kvinnor, kvinnor skrattar inte heller åt kvinnor. Eller stöttar med ett leende eller en medkännande min när man säger fel på samma grej tre gånger och försöker skratta bort det. Åsa ska börja med dessa små uppmuntrande gester medvetet, det ska jag också göra.

3. När Frankrike spekulerar i en svensk sexköpslag går de prostituerade ut och protesterar, för att det blir dåligt för affärerna. Jag... gillar det, på nåt sätt.

4. Hanna Fahl OCH cyborgs???!1 Dör!