En söndag!

Just när stunden var som gnälligast och jag hade myror i brallan över att ha varit inomhus i två dygn ropade N 
"VILL NI HA SCONES?"
Och så vändes gnäll till glädjetårar.

Idag mådde C bättre och orkade med som vanligt, så efter frukosten körde jag igång med att städa våra toaletter. Alltså, det var så att jag var tvungen att rensa avloppet. :( Men när det var klart och både badrum och gästtoalett var renare än på länge kände jag mig som att jag också hade blivit ren inombords. Kanske på grund av de stora mängder badrumsspray jag andats in i de stängda utrymmena. Sedan städade N resten av huset medan jag och C åt lunch och lekte.

Till middag stekte jag och C korv. Jag är tydligen dålig på detta? En korvhistoria: När jag bodde med min förra sambo hade vi en recept uppsatt på köksväggen med en tejpbit. Det var en lapp där han beskrivit hur man steker korv. När min kompis såg lappen trodde hon att dåvarande sambon var knäpp på något sätt, kanske lite sova-med-fienden, typ allt ska vara rätt, korven ska vara stekt exakt X minuter på varje sida på si-och-så grader, och hon reagerade starkt på korvlappen. Men sanningen var att jag inte kunde steka korv. 
Jag borde nog ha sparat lappen. (Idag blev den kall inuti och välstekt utanpå, men C var glad ändå.)

På kvällen kom mina föräldrar förbi medan jag höll på att duscha korvspad ur Cs hår. De gav oss ett ofattbart fikabröd som vi åt. C kände alla känslor som finns i registret under timmen de var hos oss, sen somnade hon på en sekund.

Tidigare nämnda scones.