Filippinerna

Lyssnar på nyheterna. "Barn som har förlorat sina föräldrar drabbas hårt." Jag tänker mig hur C skulle springa omkring utan att veta var hon skulle ta vägen om både jag och N var borta. Det känns hemskt. Och snälla, om du vill förhindra att såna här naturkatastrofer blir vanligare i framtiden, skänk inte bara pengar till hjälporganisationer utan ställ bilen, minska ner på köttätandet, köp nästa grej begagnat eller gör någon av alla andra saker som minskar vår påverkan på klimatet.

Kommentarer

Frida sa…
Var idag och inhandlade en "ny" väska på Myrornas. Tycker bara att det är så synd att just den butiken ska ta ut såna rövarpriser på begagnade grejor, därför föredrar jag Returbutiken, som sorgligt nog aldrig har öppet på helger :P
Malin sa…
Det tycker jag med. Myrorna är mer som en vintage-är-coolt-butik, där de har börjat kräma ur kunderna. Handlar hellre på kupan eller återvinningsmarknaden som finns här i stan, där är begagnat begagnat och inte exklusivt.