Helg.

Vi håller på att ha helg. Jag steker Felix ekologiska köttbullar (så glad att dessa finns). N och C ligger och läser. C är förkyld. Det är alldeles grått ute och November rain.

I fredags tecknade jag tre sidor till den där antologin som jag hoppas blir av. Använde referensfoton för första gången. Och penselpennan. Mycket roligt och lite bråttom. Jag lyssnade på flera avsnitt av min älsklingspod Karin och Sara.

Igår var alla trötta. Stämningen var smittande lugn. Jag bröt mig loss och tog med C till stan. Köpte en ram, hälsade på hos mina föräldrar och promenerade genom fina Östermalm till kyrkogården. Det var verkligen vackert med alla ljus. En journalist antastade mig och ville ha en intervju om att tända ljus på gravar. Jag avböjde, tyckte det kändes skitkonstigt.

På kvällen såg vi en film som hette The conjuring. Var så rädd att jag nästan svimmade. Vi fick lov att lägga ett avsnitt av How I met your mother emellan den och sänggåendet.