I helgen.

På fredagen var det jobbfest. Arrangörerna hade ansträngt sig och jag festade vilt till klockan kvart över elva, då jag tog bussen hem. Det var perfekt på alla sätt.

I lördags gjorde familjen ett ryck och åkte till Storheden. Vi besökte olika stormarknader. Sedan körde vi hem via Max drive in. Jag åt en hamburgare med chips på.

Igår var det fars dag. Jag och C hade hjälpts åt att slå in en present till N och när hon gav den till honom blev han väldigt glad. Den innehöll en överraskning i form av bärbara högtalare som N valt själv. Senare var vi hos mina föräldrar och fick mat och tårta. C fick leka med sina kusiner. Jag är attans glad att hon gillar sin släkt så mycket.

På kvällen tog vi det lugnt och slappade framför olika semiintressanta teveprogram med mobilen i händerna. Sånt behövs ibland.