En blogglust kryper sig på.

Vad har hänt sen sist?
På lördagen fick C äta middag hos mina föräldrar medan jag och N gick ut och åt middag på restaurang. Jag ville fira livet och sånt. Vad jag kan säga om nyöppnade Allstar i ny lokal är följande:

1. Det är en sportbar.

Jag vet inte vad jag hade väntat mig.
Jag åt en köttbit av skrämmande storlek till pommes frites som jag doppade i bearnaisesås. Varje gång jag sa något fult/privat stod den en personal bakom örat på mig och ba ÄR ALLT BRAA? Jaa, jamen gud ja!
Du behöver väl inte fråga flera gånger per rätt.

På söndagen var det första advent. Vi tände första ljuset, åt lång frukost och pepparkakor. Jag svor över saker. Sedan gick vi ut. Jag och C lekte lite i snön medan N byggde något ölbryggningsrelaterat i garaget.
Jag satte äntligen upp en ljusslinga på förstubron som hade legat på hallbordet i en vecka. Efteråt betraktade jag mitt verk.
"Titta, C, det blev inte bra, men det blev gjort, som vi brukar säga i den här familjen."

Sen gick vi till miljögården och adventsfikade.

Igår var C sjuk och jag var hemma med henne. Morgonen idag var lite kaotisk, men C är i alla fall på förskolan nu. Jag har på mig en damig klänning och håret i knut. Kände att jag måste åtminstone se ordentlig ut här i världen.