I helgen

kom Ns mamma, min svärmor, Cs farmor, på långväga besök enkom för att vara barnvakt till C. Jag och N skulle nämligen på hans jobbjulfest på lördagen. Jag ska sammanfatta kvällen:

Jag bar väldigt mycket läppstift.
Middagen som var helt jättefin började senare än jag hade förstått, förrätt klockan kvart över åtta.
Jag försökte kontakta svärmor för att kolla av hur allt gått med C, men fick inte tag på henne och blev nervös.
Vi åkte på mitt initiativ hem kvart över elva.
Hemma hade allt förstås gått hur jädra bra som helst.

Ps. Ha Ha. Jag fick aldrig tillfälle att skicka upp det här självporträttet på instagram, trots att mina knogar runt telefonen vitnade av begär. Så jag publicerar det nu. Jag tänkte för mig själv, efter att ha druckit enbart coca cola, att kolla vad snygg jag är. Eller va? Var det meningen att inte jag skulle säga det? Bortse från min modellmin, som är mitt försök att se konstnärlig ut, vilket tydligen enligt mig innebär att romantisera döden, eller kanske redan vara död. N tyckte däremot jag såg ut som en tjej som har fått syn på något väldigt konstigt längre bort.