Lunchbloggaren flyger igen.

Livet utan kaffe går jättebra! Jag har nog accepterat att det blir inget mer kaffe för mig.
Förra vändan, jag hade en vända med ont i magen tidigare i höst också, så hade jag föreställt mig att jag skulle undvika kaffe i tre veckor. Då lyckades jag i två, sedan började jag dricka måttliga mängder änglamarks instant, sedan började jag att dricka hårdvaror direkt ur automaten på jobbet och så var jag tillbaka igen. Nu föreställer jag mig att jag aldrig mer kommer att dricka kaffe. Jag har slutat. Det går mycket bättre. Visst, den första tragiskt icke lattefärgade veckan kom jag på mig själv med att tänka saker som

"Hur ska jag kunna vara glad igen om jag inte får dricka kaffe?"

(Sant!)

Men nu har jag upptäckt att livet kan fungera även utan koffein. Ärligt talat, grönt te är inte så illa. Mitt liv har inte tagit slut. För varje dag blir jag starkare.

Ah! En sådan HÄRLIG fräschör!