Rapporterar in.

Hej bloggen! Jag är hemma med sjukt barn. Jädrar vad lugnt det blir, barnet alltså, när det är sådär krassligt. Så, här sitter jag framför Pippi Långstrump och dricker inte kaffe. Min inställning till det bruna guldet just nu är att jag får acceptera mig som koffeinist och ta en dag i sänder i mitt liv utan kaffe. För min mages skull, alltså. Jag har gått igenom huvudvärkens faser och kommit ut på andra sidan. Är ren. Accepterar det jag inte kan förändra etc. Känns det för jobbigt går jag på ett möte. Fast på mötena dricker de nästan utan undantag kaffe och äter ofta bulla också, så ärligt talat är det nog fel stödform för mig.

N är på väg hem med nyponsoppa och mjukbröd. Ett par grannar har hängt upp en ljusslinga på huset som blinkar häftigt i rött och grönt. Det ska alltid finnas ett par såna grannar.