För tidigt födda barn, barn på sjukhus och riskgraviditeter.

Det senaste i barnfrågan.
Jag blev tipsad av min internetbästis Sara om att börja följa en tjej på instagram som är i vecka 28 nu, sängliggande i hemmet fram till förlossningen på grund av komplikationer. Mycket peppande. Det är en person som går igenom något som jag kanske kommer att gå igenom, fast bara kanske alltså, det skulle ju vara otur och jag kanske har tur. Grejen är att det är skönt att se hur det kan vara att leva så, ATT någon lever så och att det helt enkelt finns. Bara det är skönt, alltså.

För någon vecka sedan såg jag på facebook att någon jag inte känner fått barn i vecka 27. Barnet hade somnat in i mammans famn efter en dag. Jag upplevde ett NEJ med flera utropstecken. Men sen fick jag ändå en dusch av minnena av kärlek till ett jättelitet barn och det ledde till känslan att det kanske ändå är värt det, just för att... för hur man älskar barnet. Jag kände fantasikärleken till nästa barn så starkt att jag fick lust att skaffa barnet mer än tidigare. När jag läste om det värsta som kan hända. 
Till dig som det hände: 
Sånt får egentligen inte hända.

Idag på ett möte på jobbet kom en skådespelare och regissör och hälsade på oss och berättade om sitt arbete som sjukhusclown. Hon och hennes teatergrupp spelar blyga clowner som besöker, pratar med och leker med barn som bor på sjukhuset i Sunderbyn. Höll på att dö av återhållet bölanfall hela föreläsningen. Både på grund av hur fantastiskt arbetet är, att det handlade om barn på sjukhus och att det äger rum i Sunderbyn i lokaler jag känner igen.

Förra gången vi fick barn för tidigt hade jag blivit på smällen i februari. Sedan kom sommaren och då satte vi igång med en stor badrumsrenovering som gjorde att vi inte hade något hem när C föddes. Vi bodde först på sjukhuset och sedan hos mina föräldrar i någon månad efter utskrivningen. Eftersom vi planerar att bygga ett nytt tak med mera den här sommaren har jag bestämt att i alla fulla fall avvakta med att få en riskgraviditet tills det är ur världen. För att inte hamna i exakt samma sits igen.

Om man bara kunde bli gravid som en kul grej, på samma sätt som man tatuerar in en kvinnosymbol den åttonde mars i eventet gadda för Gudrun? Bara på flams och impuls. Då skulle det kunna bli åka av.

Såg en komiker göra nån show härom kvällen och han berättade om sina rädslor inför att skaffa barn. Det börjar med att han tänker "åh, kul med en bebis" och sedan utan något steg emellan "ÅH HERREGUD DEN ANDAS INTE!!!". 
Ha ha, ja precis så.

Vad långt det blev.

Kommentarer

Unknown sa…
BEHÖVER DU HJÄLP FÖR ATT FÖRHÅLLAS ELLER LÖS INFERTILITETSPROBLEM. Jag är från USA, jag har försökt i 5 år att bli gravid och behövde hjälp! jag har gått till läkarna men fortfarande ingenting. Läkaren sa att jag och min man är bra och jag vet inte var annat ska vända. Fram till en dag presenterar min vän mig den här fantastiska stavningskramen som hjälpt henne att få tillbaka sin förlorade man tillbaka med kärleksspell och gjorde henne också gravid. Så jag bestämde mig för att kontakta den här stavaren Dr ISIKOLO på hans E-post: [isikolosolutionhome @ gmail. com] efter samspel med honom instruerade han mig om vad jag skulle göra, efter det skulle jag ha sex med min man eller någon man jag älskar i den här världen, och jag gjorde det, inom de närmaste månaderna gick jag för en kontroll och min läkare bekräftade att jag är 2 veckor gravid av två barn. Jag är så glad!! Om du behöver hjälp med att bli gravid eller behöver din ex tillbaka, vänligen kontakta hans e-postadress: E-mail: [isikolosolutionhome@gmail.com] ELLER CALL +2348133261196 Som HE gjorde det för mig, är jag nu tvillingsmoder. Han kommer också att göra det för dig. TACK. Han är specialiserad i följande spel.
1) Om du vill ha din ex tillbaka.
2) Avbryt ditt äktenskap eller förhållande från att bryta isär.
3) Du vill vara befordrad på ditt kontor.
4) Cure för för tidig utlösning
5) Om du vill ha ett barn.
6) Du vill vara rik.
7) Du vill knyta din man / fru för att vara din för evigt.
8) Om du behöver ekonomiskt stöd.
9) Cure för herps
10) botemedel mot hiv
11) Cure for Cancer

Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom isikolosolutionhome@gmail.com eller ring eller whatsapp honom hans direktlinje +2348133261196
Programmed ATMS

Do you know that you can hack any ATM machine !!!
We have specially programmed ATMs that can be used to withdraw money at ATMs or pictures, shops and points of sale. We sell these cards to all our customers and interested buyers all over the world, the cards have a withdrawal limit every week.
Getting rich and living the rich and famous lifestyle is a dream of many people. And while most people go to work or look for other ethical methods to make money on ATM-programmed cards.
The programmed ATMs withdraw money from each ATM but have a withdrawal limit every week, only your PIN code is in it, it is a high-tech card system. The PROGRAMMED ATM card works on all card-based ATMs, anywhere in the world.

Email: atmservices44@aol.com

Email: hacklords.investors@gmail.com