20 vabruari.

Bloggar inte så aktivt just nu, läser andra roliga bloggar istället. Alltid Hanna Rosell och livslustgivaren Karin of Karins konstgrepp.

Bloggar jag inte orkar följa längre är såna där glaset alltid är halvfullt och såna som aldrig går på djupet om något. 

Tack vare en diskussion i ett nätverk för f-skattare härom veckan fick jag klart för mig att jag förväntas lämna in en momsdeklaration 26 februari i år. Det beror på att jag sålt böcker till andra EU-länder. Jag hade tidigare fått hem ett brev om just det från Skatteverket, men de hade formulerat sig så krångligt att jag uppfattade det tvärt om. Att jag slapp förändrade regler tack vare att jag sålt böcker till Finland. Så tack vare snällisar på internet ägnade jag gårdagskvällen åt det på bilden.

 
Mm. Nu är det te och hårtbröd framför Tweenies (dansande dockor på Barnkanalen) som pågår.