När vi hade köpt hus och flera stycken ba

"Lägg upp bilder på huset!"
"Vi vill se husfoton på facebook!"

Och jag ba "Men... vårt hus är fult."

(Jag förstod inte vad folk i like-kulturen trodde de skulle få ut av ett foto på vår enplansvilla bakom en snöhög, men jag publicerade slutligen en sådan.) Jaha, du såg framför dig ett snyggt hus med charmigt och snyggt snyggt snyggt vitt och fräscht. Ett flöde av bilder på rum med trägolv och ljusa väggar i ett tjugotalshus vid en sjö. Tyvärr lever inte jag i min fantasi. Jag kan säga att det är stor variation på charmigheten på inredningen hemma hos oss. Därför ska jag ta upp

De värsta inredningsdetaljerna på Fjollvägen 20

1. Strukturtapet i vitt och silver med romantiskt blommönster i matsalen. 

2. Badrummet. Det är svart och det är plågsamt fejkad marmor. I förra badrummet, som N byggde, hade vi vitkaklat. Och golvvärme. I huset ligger helt nya svarta, knottriga plastmattor i alla toalettutrymmen. :(

3. HANDFATET i badrummet!!!!!!!1 Det är "design". Det har en massa fördjupningar som lutar inåt och gör att det samlas vatten och smuts. Det är helt opraktiskt. Det är heminredningens motsvarighet till glipor i kläderna.

4. De svartgrå golven i hall och kök, som ska föreställa stenplattor, men som är plast.

5. Köket, både form och funktion. Det mesta är svart, det är någon slags glittriga gummiaktiga skivor istället för kakel på väggen och bänken är tragiskt mörkgrå i ett försök att se ut som... sten. Fast det är faner.

Ett tips till dig som letar hus: Det är inte bra att huset är helt nyrenoverat, om du ändå inte gillar stilen. Nu kan en ju inte välja och vraka på den här bostadsmarknaden, men om en kunde det så är det bättre att köpa ett billigare hus som behöver göras om enligt ditt tycke och smak. 
Som om det finns billigare hus.