Nu blir det vilt! Del 1

Senaste dagarna har jag varit sugen på salt och rik mat, som jordnötter och kött. Hade liksom inte blivit ordentligt mätt på hela veckan, tyckte jag. Frukt och risifruttisar kändes hopplöst otillräckligt kring mellanmålen, jag vet inte varför.
N lagade älgskav igår. Älgskav med potatismos. Gud vad glad jag blev. Jag åt och åt. Sen njöt jag av mättnaden långt in på kvällen.
Han hade köpt jordnötter också.
Bild saknas.
(bild på skitglad jordnötsätare)

Kommentarer

lmd83 sa…
Får också såna känslor ibland, till exempel NU. Att det inte räcker med vanlig mat, eller ja, nu har det varit mycket vegetariskt och frukt osv. Känns som om jag nu har behov av till exempel kött. En gryta ren-/älgskav vore himmelskt!!!!

Bör ju vara någon brist på någonting som gör att man reagerar på detta vis.
Malin sa…
Vegetariskt brukar alltid göra mig mätt, alltså särskilt linsbollar och bönor osv. Men nu har jag verkligen haft en otrolig hunger, åt ju typ hundra av de berömda linsbollarna exempelvis.

Ja, det är väl en brist, eller trötthet och sömnbrist eller något tjall med magen som gör att speciell mat funkar bättre. Sånt kan också göra att jag får sug efter fet/söt/mycket mat.