Vad vi gjorde i helgen.

I torsdags jobbade jag kväll på en workshop och på fredagen gick N på after work. Det kändes som att vi inte hade träffat varandra på ett tag, så jag blev glad när jag kom ut från sovrummet efter att ha nattat barnet och möttes av honom och ranchchips.

På lördag lämnade vi C hos sin morfar och åkte till Ikea med min syster. Där köpte vi ugnsformar i glas och uppläggningsskålar och annat som N går igång på och så köpte vi ett sideboard. Ett smalt, högt bord där vi kan ställa en kaffebryggare och en fruktskål. Den står nu längs väggen i matsalen. Jag såg på det igår innan jag gick och la mig och slog fast att vi är vuxna.

Igår, söndag, fikade vi hos L som har en unge som är ungefär i Cs ålder. Först ignorerade de varandra, sen under ett undflyende ögonblick interagerade de med varandra, sedan bråkade de med varandra. N lagade älgfärspizza till middag.