Kläder och självförtroende.

NJUTER mycket just nu. Njuter aktivt, alltså. Av att äta när jag är hungrig och av att klä mig i varma och bekväma kläder och lägga mig ner nånstans. Känner då hur himla härligt det är.

C lärde mig om kläder. När jag hade köpt Gudrunklänningarna stod jag och prövade olika koftor till dessa. Jag sorterade bort tre stycken i en ge-bort-hög då jag uppfattade dem som för små. Det var såna jag köpte innan C föddes. Det står rätt storlek på lappen, men modellerna jag hade då... *skakar uppgivet på huvudet* Jag visste inte hur man levde. Tack C, för att du hjälpte mig att hitta min stil, där komfort är en viktig tårtbit.

Min klädtes: Kläder kan signalera väldigt många andra saker än att ens kropp är sexuellt attraktiv.
De kläder som signalerar "söt" känns nu för tiden som helt fel för mig. Räcker du mig en kofta med puffärm vill jag svara "jag är vuxen".
Ler inte i onödan och så vidare.