Resten av dagen.

Jag var helt peppad när jag åkte till stormarknaden igår, eftersom jag bar på en meny med lättlagade vegetariska rätter som blogg- och facebookkompisar hade hjälpt mig att sätta ihop, på ett litet kick. Var skulle jag vara utan sociala medier?
Jag skulle väl ha stått och fingrat på ett paket färdig risgrynsgröt medan livet passerade mig förbi.

Då jag har en liten kulturtant inom mig hade jag även ett paket att hämta ut, innehållande två ekoklänningar från Gudrun Sjödén. De är Plagget. De har lång ärm och fickor. Köpte en svart och en rosa. Mycket nöjd.

Sedan kom jag hem, åt en närande rotsakssoppa med surdegslimpa och somnade.
Klockan tre inatt vaknade jag. Då hade kroppen bestämt att jag sovit klart. Vid fyra gick jag upp och mötte dagen med House of Cards (de har ett polyförhållande Tanja).